Officiële opening door wethouder Agricola

Op woensdag 3 september wordt voor de tweede keer het Reparatie● georganiseerd.

Om 9.30 uur start de officiële opening door wethouder Agricola van de gemeente Dalfsen. Tot 12.00 uur
bent u met uw kapotte spullen welkom in De Enk, Vilstersestraat 5. Dit kan van alles zijn, kapot (elektrisch) gereedschap, gaatjes in kleding etc. Terwijl een aantal vrijwilligers uw spullen repareert kunt u onder genot van een heerlijk kopje koffie/thee gezellig praten met de andere aanwezigen.

Dus haal uw oude of nieuwe spullen, apparaten en dergelijke uit de kast om die kleine reparaties te laten uitvoeren die tot nu toe niet interessant genoeg leken.

Een aantal werkgroepleden zullen die ochtend ook aanwezig zijn. Mocht u belangstelling hebben en mee willen helpen als vrijwilliger of gewoon even willen kijken hoe het gaat, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Comments are closed.